Archive for Videos

Intro till Talon FC

Ett intro som ska visas innan Talon FC’s spel börjar. Talon FC ville ha något “over-the-top” och detta var det vi kom fram till.

Läs mer

Showreel 2011

I filmen finns klipp från utvalda produktioner 2010 och 2011. Om ni undrar över något speciellt klipp i filmen så lämna en kommentar så svarar vi på det!  

Läs mer

Intervju med Mystling

Mystling var ett 2d-plattformsspel utvecklat för Xbox live arcade av en grupp elever på Blekinge Tekniska Högskola. Det här är en så kallad “Developer Featurette” om spelet som primärt är gjord i marknadsföringssyfte men även för att bygga intresse hos allmänheten för spelet. Den finns uppladdad på spelportalen gametrailers.com.

Läs mer

Grå-Zon

Grå-Zon är en kortfilmsproduktion i thrillergenren där man får följa två par som ger sig ut och campar för att hitta sig själva. Dock är det något som inte stämmer med platsen de har valt. Filmen är en två-kameraproduktion och med utomstående skådespelare.

Läs mer

The Green Rhinosaurus from Manhattan

The Green Rhinosaurus from Manhattan är en ‘trailer’ som filmades enbart mot greenscreen. Den gjordes för att testa olika saker så som greenscreen och olika effekter. Det finns tyvärr ingen film till denna trailer men vi hoppas ni uppskattar den ändå.

Läs mer

Musikvideo – The Plot to Bomb the Panhandle

Det här är en musikvideo vi gjorde enbart för att testa på att göra en. Det är en storybaserad musikvideo med banddelar. Storyn handlar om en kille vars flickvän var otrogen, med en twist. OBS! Vi ber om ursäkt för ljudkvaliteten till musikvideon.

Läs mer

Svenssons

Svenssons är en kortfilm som ska visa hur olika våra liv är men ändå att vi alla har något gemensamt. Hela filmen är filmad med DSLR kameror, vilket då var en ny teknik för oss och vi ville testa skillnaden med att jobba med DSLR kameror jämfört med vanliga filmkameror.

Läs mer

Allmän Intervju på golv i Nordic games

Det här var en video vi gjorde för att sammanfatta Nordic Games 2011 och för att försöka visa varför man faktiskt åker till en spelmässa av detta slag. Vi pratade med människor som ställer ut saker, både för första gången och de som har varit med i flera år.

Läs mer

Intervju med Mojang

En intervju med en av killarna i Mojang, företaget som skapade MineCraft. Det var en intervju som ägde rum under Nordic Games 2011 och intervjun handlade om framtiden med Mojang och deras nya spel, Scrolls, som kommer släppas inom en snar framtid.

Läs mer

WASD

WASD är en kort dokumentärserie om indiespelutvecklare. Det blev en serie på tre avsnitt och återigen var det i samarbetet med Skillpoint.se. Vi försökte visa hur det går till från ruta ett tills spelet är klart i serien och försöka visa hur det går till. Det var tre grupper vi följde i serien, där alla [...]

Läs mer