Archive for Kortfilmer

Intro till Talon FC

Ett intro som ska visas innan Talon FC’s spel börjar. Talon FC ville ha något “over-the-top” och detta var det vi kom fram till.

Läs mer

Grå-Zon

Grå-Zon är en kortfilmsproduktion i thrillergenren där man får följa två par som ger sig ut och campar för att hitta sig själva. Dock är det något som inte stämmer med platsen de har valt. Filmen är en två-kameraproduktion och med utomstående skådespelare.

Läs mer

The Green Rhinosaurus from Manhattan

The Green Rhinosaurus from Manhattan är en ‘trailer’ som filmades enbart mot greenscreen. Den gjordes för att testa olika saker så som greenscreen och olika effekter. Det finns tyvärr ingen film till denna trailer men vi hoppas ni uppskattar den ändå.

Läs mer

Musikvideo – The Plot to Bomb the Panhandle

Det här är en musikvideo vi gjorde enbart för att testa på att göra en. Det är en storybaserad musikvideo med banddelar. Storyn handlar om en kille vars flickvän var otrogen, med en twist. OBS! Vi ber om ursäkt för ljudkvaliteten till musikvideon.

Läs mer

Svenssons

Svenssons är en kortfilm som ska visa hur olika våra liv är men ändå att vi alla har något gemensamt. Hela filmen är filmad med DSLR kameror, vilket då var en ny teknik för oss och vi ville testa skillnaden med att jobba med DSLR kameror jämfört med vanliga filmkameror.

Läs mer

ETTOPHI

ETTOPHI är en serie vi lanserar genom youtube och försöker få en så kallad ‘viral video’. Det är en serie där vi testar spelmyter i verkliga livet med en komisk twist och speciella karaktärer. Anledningen till att vi gjorde serien var dels för att testa hur hårt vi själva kan marknasföra en video och dels [...]

Läs mer

Spelande lätt

Spelande lätt är en serie vi kom på under vårt samarbete med Skillpoint.se. Det är en serie där helt främmande folk som inte känner till spelvärlden så bra får se korta sekvenser från olika spel och ska beskriva i ord vad det är dom får se. Vi valde att göra videon för att försöka integrera [...]

Läs mer

Pirasit

Det här är vårt vinnande bidrag vi ställe upp med i en filmtävling. Man fick ett tema, Parasit, och sen hade man 27 timmar på sig att göra en film. Vi valde att leka lite med ordet och fick fram Pirasit och körde på väldigt enkelt tema med en komisk twist.

Läs mer