29 Jun 2011

Vilka är vi?

Hem No Comments

DIW är ett videoproduktionsbolag från Karlshamn i Blekinge. Vi skapar huvudsakligen produktioner som publiceras på nätet t.ex informationsfilmer, intervjuer, livesändningar och reportage men även marknadsföringsproduktioner som reklamfilm och promotionfilmer. Vår ambition är att vara bäst i norra Europa på videomaterial specifikt anpassat för webben.

Vi är ett nystartat företag som består av 5 nyutexaminerade studenter från Blekinge Tekniska Högskola. Vi har under studietiden jobbat med ett flertal webbanpassade videoproduktioner, under vårt kandidatarbete skapade vi bland annat videomaterial åt spelsidan Skillpoint.se. Vi har skapat ett antal recensioner, topplistor och reportage åt dem under våren 2011. Vi har även erfarenheter av att täcka mässor och reklamfilmer.

Vi är alltid öppna för samarbeten och uppdrag och hjälper gärna till att utveckla era ideér.

Inga svar på “Vilka är vi?”

Lämna ett svar