Intervju med Mystling

Mystling var ett 2d-plattformsspel utvecklat för Xbox live arcade av en grupp elever på Blekinge Tekniska Högskola. Det här är en så kallad “Developer Featurette” om spelet som primärt är gjord i marknadsföringssyfte men även för att bygga intresse hos allmänheten för spelet. Den finns uppladdad på spelportalen gametrailers.com.

Läs mer

Allmän Intervju på golv i Nordic games

Det här var en video vi gjorde för att sammanfatta Nordic Games 2011 och för att försöka visa varför man faktiskt åker till en spelmässa av detta slag. Vi pratade med människor som ställer ut saker, både för första gången och de som har varit med i flera år.

Läs mer

Intervju med Mojang

En intervju med en av killarna i Mojang, företaget som skapade MineCraft. Det var en intervju som ägde rum under Nordic Games 2011 och intervjun handlade om framtiden med Mojang och deras nya spel, Scrolls, som kommer släppas inom en snar framtid.

Läs mer

WASD

WASD är en kort dokumentärserie om indiespelutvecklare. Det blev en serie på tre avsnitt och återigen var det i samarbetet med Skillpoint.se. Vi försökte visa hur det går till från ruta ett tills spelet är klart i serien och försöka visa hur det går till. Det var tre grupper vi följde i serien, där alla [...]

Läs mer

Intervju med Ubisoft Massive

nder samarbetet med Skillpoint.se fick vi i uppdrag att åka ner till Malmö och göra en intervju med UbiSoft Massive. Intervjun skulle handla lite generellt om UbiSoft Massive och försöka få reda på vad deras framtidsplaner är.

Läs mer